Lasten suusta, vol. 2

Ennen kuin J. muutti meille mä mietin tuliskohan mulle enää kavereita kylään. Yhdet kaverit sanoi ettei ne haluais tulla jos meillä olis joku muukalainen. Mä luulen että niitä vähän jännitti. On ne kuitenkin tulleet meille leikkimään senkin jälkeen kun J. muutti meille. Aluksi mä en kertonut kuin parille tyypille. Nyt kaikki meidän luokkalaiset tietää. Yksi luokkakaveri halusi ehdottomasti päästä meille nähdäkseen J:n. Ne tykkäsi toisistaan heti.

Sillon kun J. tuli meille ekan kerran, mua pelotti. En osaa sanoa mikä, mutta pelkään usein vieraita aluksi. En uskaltanut heti tulla kahvipöytään vaan lymysin keittiössä ja napsin keksejä sieltä. Kun vihdoin tulin pöytään, oli siellä jäljellä enää yksi keksi! J. oli ihan kiva. Se käytti huivia, se oli pinkki. Me katottiin yhdessä Simpsoneita ja sitten mentiin nukkumaan.

Pikkuhiljaa J. alkoi käydä ärsyttävämmäksi ja ärsyttävämmäksi. Se söi kaikki herkut ja kyseli ”mitä tämä on”. Karkkeja katosi ja huolimattomuutta oli paljon. Se jättää usein meidän huoneeseen tullessaan koiraportin auki, ja vessaan valot, ja tietokoneen päälle. En mä kyllä itsekään aina muista noita, mutta kuitenkin. Se juttelee puhelimeen yöllä, se on erittäin ärsyttävää. Ja se tulee tosi lähelle, ilmeisesti Irakissa tullaan. Aluksi oli kivaa kun J. muutti meille, mutta nyt on vähemmän kivaa. Mä haluaisin olla enemmän rauhassa.

J. tykkää kovasti lapsista. Se halii aika paljon ja yrittää naurattaa. Aina mä en ymmärrä mitä hauskaa sen jutuissa on mutta nauran silti. Kerran se toi meille isot suklaapuput, se oli kivaa. Ja auttaa se mua enkun opiskelussakin: kertoo tarinoita ja haluaa itsekin oppia. Ei mulla muuta sanottavaa. Saako nyt pelata?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s